Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Puur echopret

Op alle reserveringen en diensten tussen Puur echopret en haar cliënten zijn onderstaande voorwaarden van toepassing. Bij het maken van een afspraak ga je akkoord met deze algemene voorwaarden.

Betaling en annulering
De betaling van de pretecho’s worden volgens de tarieven op onze website bij de boeking voldaan.

Bij annulering binnen 72 uur voor de afspraak brengen wij de gereserveerde tijd volledig in rekening.

Bij annulering meer dan 72 uur voor de afspraak kunnen we in overleg een nieuwe echoafspraak inplannen. Er vindt geen restitutie plaats.

Puur echopret kan jouw afspraak verplaatsen wanneer er sprake is van een uitzonderlijke situatie, bijvoorbeeld ziekte van de echoscopist, noodweer, of andere logistieke redenen. De nieuw in te plannen afspraak plannen we in overleg zo spoedig mogelijk in.

Privacy

Persoonsgegevens behandelen wij volgens de voorgeschreven regels van de wet op AVG.

Beperkingen en aansprakelijkheid bij Puur

Bij een geslachtsbepaling kan geen 100% zekerheid worden gegeven over het geslacht. Puur echopret aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele foutieve beoordeling van het geslacht.
Een pretecho heeft als doel om mooie en leuke beelden van jouw ongeboren kindje te laten zien en is niet medisch-diagnostisch. Er wordt niet gekeken naar afwijkingen. Er is geen enkele aansprakelijkheid mogelijk indien er bijzonderheden niet worden opgemerkt tijdens een pretecho. Mocht de echoscopist toch iets bijzonders zien bij je kindje, dan zal ze je dit vertellen en degene die je zwangerschap medisch begeleid op de hoogte stellen. Indien je dit niet wenst wil je dit dan vóór aanvang van de echo aangeven?

Inspanningsverplichting
Onze echo’s worden met hoogwaardige echoapparatuur, met veel zorg en professionaliteit uitgevoerd door een gediplomeerd verloskundig echoscopist. We proberen je kindje zo mooi en duidelijk mogelijk in beeld te brengen. Er zijn echter een aantal factoren waar wij geen invloed op hebben met betrekking tot de kwaliteit van de beelden onder andere: de lokalisatie van de placenta, de ligging van de baarmoeder, de dikte van de buikwand van de moeder, de hoeveelheid vruchtwater, de ligging, de grootte en de beweeglijkheid het kind. Door deze omstandigheden kunnen we geen garantie op perfecte beelden geven.